Älska Livet-lotten har ett tydligt syfte där alla lottköpare är per automatik med och skänker pengar till Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO och Bröstcancerfonden. Detta innebär att pengarna bland annat går till forskning samt stöd för de kvinnor som drabbas.

Mer än bara en lott –  Vi vill förtydliga att det här är mer än bara en lott. Det är så mycket mer än så! Ett budskap som vi vill förmedla att du med lotten både får nöje och möjlighet att vinna, samtidigt som Du bidrar till ett viktigt syfte.

Allas, Allers, Hemmets, MåBra och Året Runt är med som samarbetspartners och kommer löpande att skriva viktiga och relevanta reportage om drabbade kvinnor och deras vardag.

Älska Livet-lotten är kontrollerad av Lotteriinspektionen och följer lagar och regler enligt Lotterilagen.

Du är med och gör skillnad!

Älska Livet-lottens värdeord är viktiga för oss, som vi gärna vill förmedla.

Gemenskap – Oss kvinnor emellan. Oss medmänniskor emellan. Oss tidningsläsare emellan, och lottköpare.

Värme – Gemenskapen vi upplever för med sig värme som mynnar ut i att vi vill göra gott för varandra. Vi vill hjälpa. Osjälviskt. Ibland i det lilla formatet och ibland i det större. Allt spelar roll.

Omtanke – Lotten du har i din hand, eller står inför att prenumerera på, är en omtanke om alla kvinnor, systrar men även män och barn. Omtanken gäller också dig själv. Sköt om dig själv, visa värme och stolthet för att du är den du är.

Om du önskar mer information kring lotteriet är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice.
Mail: [email protected]
Telefon: 08 – 4000 2244

Dela på Facebook